Bedrijven & Professionals

Als Arbeid en Organisatie Psycholoog houd ik me vooral bezig met het verbeteren van samenwerking in teams en organisaties en het individueel begeleiden van professionals m.b.t. werk functioneren, werkgeluk en gezondheid. Denk hierbij aan de focus op duurzaam inzetbaarheid, gezond leiderschap en een gezond organisatieklimaat, het trainen en ontwikkelen van individuen/teams en het optimaliseren van communicatie (zowel intern als extern). Dit kan worden gedaan in de vorm van 1 op 1 sessies, sessies in groepsverband, masterclasses en workshops.

Daarnaast is het ook mogelijk om een teambuilding dag te boeken bij mij. Dan wordt er een leerzaam en actieve ochtend/middag op de tennisbaan geregeld voor jouw team/bedrijf waarbij de focus ligt op het versterken en verbeteren van de onderlinge relaties en samenwerking.

Graag kom ik in gesprek met jou als professional en/of bedrijf om te bespreken hoe ik kan bijdrage aan jouw ontwikkeling op de werkvloer. Laten we samen ervoor zorgen dat je met plezier naar je werk gaat en blijft gaan. Neem contact met mij op als je meer informatie wilt of als je een aanvraag bij mij wilt doen.

Referentie: OPCW (thema coaching en leiderschap), BAM (thema mentale gezondheid - duurzame inzetbaarheid), verschillende teambuilding dagen voor veel verschillende bedrijven.

Heb je interesse of vragen? Klik dan op bovenstaande knop om bij mijn contactgegevens te komen