De Sporter

Als sporter stop je veel tijd en energie in het ontwikkelen van goede technieken, conditie en tactische inzichten. Als het moment komt om te presteren, is er een ander aspect die heel erg belangrijk is, maar vaak onderschat wordt of als negatief wordt gezien – het mentale aspect.

  • Heb je moeite met je trainingsniveau behalen in een wedstrijd?
  • Heb je last van spanning of gebrek aan focus op bepaalde momenten in een wedstrijd?
  • Kan je niet het gewenste resultaat bereiken wat je graag wilt?
  • Ben je te negatief tijdens een wedstrijd?
  • Heb je een blessure (gehad) en heeft dit impact op jouw zelfvertrouwen en het traject waar je in zit?
  • Spelen andere dingen die je tegenhouden van de gewenste resultaten behalen?

Ik heb zelf in talloze situaties gestaan waarbij de druk om te presteren hoog was. Gaande weg, en ook doormiddel van mijn studies heb ik veel manieren gevonden om beter te kunnen begrijpen waar de druk vandaan komt, wat het betekent en hoe ik daarmee kan dealen op een gezonde manier om tot goede prestaties te kunnen komen. Met al mijn ervaring help ik graag andere sporters die beter willen worden in het mentale gedeelte van hun sport. Ongeacht jouw niveau, leeftijd en ambities, ik ben er om jou te coachen om verder te komen in jouw spel.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We plannen een vrijblijvend gesprek in om kennis te maken met elkaar en te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Als we inderdaad samen gaan werken zal hierna een intake volgen en zullen we een traject bespreken met elkaar. 

Referentie: Verschillende sporttrajecten gedaan met zowel kinderen als volwassenen die op verschillende niveaus spelen en ambiëren te spelen.

Heb je interesse of vragen? Klik dan op bovenstaande knop om bij mijn contactgegevens te komen