Kim Wehrmann - Cassar

Ik ben Kim, 31 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Malta. Vroeger heb ik getennist op een professioneel niveau, maar wegens blessures was dit helaas niet meer haalbaar. Ondanks het feit dat ik mijn droom als toptennisser niet heb kunnen bereiken, ben ik enorm dankbaar aan wat ik heb geleerd door als topsporter te leven. Mijn drive, passie, doorzettingsvermogen en wil om altijd vooruit te willen heb ik grotendeels aan mijn topsport carriere te danken. 

 

Als men mij vraagt wat ik momenteel in het dagelijks leven doe kan ik geen simpel antwoord geven. Mijn werk varieert enorm, en daar hou ik van. Ik sta les te geven op de baan, ik organiseer regelmatig workshops, toernooien en andere evenementen en ik ben constant bezig om mezelf te ontwikkelen. Deze manier van werken past gewoon bij mij en krijg ik veel energie van en haal ik enorm veel voldoening uit.

 

M'n studie achtergrond ligt in psychologie (Bachelor diploma aan de Open Universiteit en Masterdiploma aan de Tilburg University) en ik houd me nu ook bezig in de wereld van psychologie als sport en bedrijfspsycholoog. Ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring te delen met andere om ze (op en naast de baan) een stapje verder te brengen. Daarnaast tennis ik nog op een hoog niveau in Nederland en ben heel het jaar door bezig met competities en toernooien spelen. 

De 3 woorden die het beste bij mij passen - Uitdaging | Doorzettingsvermogen | Ontwikkeling

Koos Wehrmann 

Mijn naam is Koos, 39 jaar oud en ben geboren in Den Haag.  Ik ben al 28 jaar lang actief in de tenniswereld. Vanaf mijn 10e pakte ik het racket op en heb het eigenlijk niet meer losgelaten. Mijn passie is tennis maar ik merkte snel dat ik niet de kwaliteiten of de financiële mogelijkheden had om de tennis top te bereiken, dus heb ik me volledig op het coachen gericht. 


Ik ben afgestudeerd aan het Mondriaan Sport en Bewegen en ben al bijna 22 jaar lang actief als Tennistrainer in binnen en buitenland.
In deze periode heb ik gewerkt voor Sportcentrum Mariahoeve met verschillende nationaliteiten, Tennispark Overdam en Tennispark Hofstede. Ook ben ik in het bezit geweest van mijn eigen Tennisschool op Tennispark Aeronauten (KW-Tennis). 

Na mijn periode in Nederland kreeg ik de mogelijkheid om als Bondscoach in Malta aan de slag te gaan. Daar heb ik met verschillende top 1000 spelers mogen werken. Ook heb ik verschillende projecten neergezet waar ze tot de dag van vandaag nog steeds gebruik van maken. 
  
Ik ben constant bezig met bijscholing om mezelf op de baan de blijven ontwikkelen. 1 op 1 coaching past het beste bij mij, want op deze manier kan ik de speler 100% aandacht geven en kunnen we samen een plan maken om het zo ver mogelijk te schoppen. Ik ben mede eigenaar van C&W Coaching waarvan ik de Tennisshop beheer. Daarnaast maak ik tennisanalyses van mensen die kampen met verschillende sportblessures.

                                                                                        Mijn motto is - Don't Wish for it, Work for it!