Evenementen

Bij C&W Coaching vinden we het onwijs gaaf om verschillende evenementen te organiseren. Ze hebben allemaal te maken met tennis, maar ieder evenement is ook heel erg anders. Dat maakt het zo leuk en uitdagend, en daar houden wij van!

  • KNLTB Open Toernooien 

Wij organiseren 3 KNLTB open toernooien op het prachtige Tennispark Berg & Dal. Het open jeugdtoernooi, het open dubbeltoernooi en het grote open toernooi. Dit doen wij al een aantal jaar met heel veel succes en plezier.

 

  • Bedrijfsclinics

Voor mij (Kim) is het geweldig om 2 dingen waar ik een passie voor heb te kunnen combineren - tennis en arbeid & organisatie psychologie. Het is bij ons mogelijk om een tennis clinic to boeken voor je bedrijf/team als bedrijfsuitje of als teambuilding dag. De tennis clinic wordt op maat gemaakt, afhankelijk van de belangen van je bedrijf/team. Het is ook mogelijk om naast de tennis clinic verdere activiteiten in te plannen op de dag zelf. Lezingen, activiteiten en trainingen rondom teambuilding, leiderschap, vitaliteit en interne en externe communicatie (en veel meer) kunnen worden gegeven en opgenomen in het pakket. Het is ook mogelijk om een lunch/borrel/diner te reserveren. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jullie een hele leuke, productieve en gezellige dag hebben. Stuur een mail naar cenwcoaching@gmail.com met je wensen en wij zullen contact met je opnemen met meer informatie en een offerte op maat.

 

  • Tennisclinics & Tennisfeestjes

Wil je een gezellig en sportieve familie of vriendenuitje plannen of wil jouw kind zijn/haar verjaardag op de tennisbaan vieren? Neem dan contact met ons op voor het boeken van een tennis clinic of een tennisfeestje. Stuur een mail naar cenwcoaching@gmail.com met je wensen en wij zullen contact met je opnemen met meer informatie en een offerte op maat.