Ouder-Kind Dynamiek in de Sport

Een gezond ouder-kind dynamiek is van essentieel belang voor een kind om in een veilige omgeving te kunnen sporten en presteren. Echter kan het soms heel lastig zijn om dit te creëren. Een kind heeft zijn/haar eigen verwachtingen als het om hun sportprestaties gaat, maar ouders hebben dit vaak ook. Het kan heel goed zijn dat deze verwachtingen niet hetzelfde zijn. Dit brengt vaak een hoop frustraties, ruzies en negativiteit met zich mee voor zowel het kind als de ouders.

Als kind kan je het heel moeilijk vinden om goed te presteren als je ouders komen kijken bij een wedstrijd. Misschien roep je allerlei dingen als ouder langs de kant die niet een positief invloed hebben op het spel van jouw kind. Jij denkt dat dit de juiste dingen zijn om te zeggen, maar blijkbaar heeft dat niet het gewenst effect op de sportprestaties van jouw kind.

Klinkt dit herkenbaar? Laten we dan samen een vrijblijvend afspraak maken om te kijken hoe ik jullie kan helpen zodat een gezond dynamiek centraal kan staan in jullie sportreis.

Referentie: Verschillende workshops en lezingen gegeven voor tennisouders en kinderen van verschillende leeftijden, niveaus en ambities.

Heb je interesse of vragen? Klik dan op bovenstaande knop om bij mijn contactgegevens te komen