Sport & Ontwikkelings- Psychologie

Het Mentale Aspect in Tennis

Bij tennis is het enorm belangrijk dat je technieken kloppen en dat je fysiek sterk en fit bent. Deze twee aspecten krijgen veel aandacht tijdens trainingen, maar wat veel mensen vergeten is dat tennis ook een mentaal spelletje is. Het mentale aspect wordt vaak overgeslagen of onderschat. Als topsporter heb ik (Kim) vaak genoeg ervaren hoe het mentale gedeelte van tennis je kan maken of breken op en naast de baan. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan en veel geleerd hierover (zowel als speler en als coach). Daarom wil ik heel graag mijn kennis en expertise delen om zo veel mogelijk mensen vooruit te helpen. Wil je je tennis prestaties verbeteren? Besteed dan ook aandacht en energie aan dit onderdeel van tennis! 

 

Sport Psychologie

Wil je je spel verbeteren en beter presteren op de baan? Stap voor stap kunnen we bij C&W Coaching jouw spel analyseren en kijken waar je behoefte aan hebt om je tennis prestaties naar een hoger niveau te brengen.

 

Ontwikkelingspsychologie

Hoe we ons gedragen op de baan en hoe we reageren is vaak een spiegeling van hoe we in het dagelijks leven zijn. Bij het verbeteren van het mentale aspect in je spel ben je ook jezelf als mens aan het ontwikkelen. 

Tijdens het traject gaan we de uitdaging aan om te ontdekken wat jou precies tegen houdt en wat er nodig is om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Tarieven

  • Een intakegesprek van 90 minuten bedraagt €70,00
    • Na het intakegesprek zal er bepaald worden welk traject het beste is. Afhankelijk van het traject zal er een prijs worden opgesteld.
    • Een traject kan de volgende elementen bevatten: 1 op 1 coaching sessies (gesprekken, oefeningen & opdrachten),  wedstrijdanalyses en tennislessen.  
  • Een losse coaching sessie van 60 minuten bedraagt €50,-
  • Een losse wedstrijdanalyse bedraagt €100,-

 

Meer informatie over de verschillende coaching mogelijkheden vind je onder de rubrieken in het drop-down menu